airtrack

Træn det perfekte spring med en airtrack

Træn det perfekte spring med en airtrack

Dyrker du gymnastik og øver dig på det perfekte spring? Det kræver hårdt arbejde at blive en god gymnast, men det kræver lige så meget en god madras. En airtrack er vejen frem, hvis du ønsker, at få den bedste træning og det bedste afsæt!

Airtracks er i den grad blevet populært, og er at spotte i mange foreninger og idrætsklubber. Det er en madras, som kan gøre dig til en bedre gymnast. Det kan den, fordi den kan give et godt afsæt. Du kan selv justere hårdheden i madrassen, og få det afsæt, du ønsker. 

Et godt afsæt betyder alt for en gymnast. Hvis ikke man får et ordentligt afsæt, så er det næsten umuligt at komme højt nok op til at kunne lave et godt spring. 

Tag din airtrack med på farten og træn lige hvor du vil

Det fede ved en airtrack, er at du nemt kan tage den med dig overalt. Du kan derfor altid træne lige når du vil og lige hvor du vil. En sommerdag kan den hives ud i haven eller med på stranden. Om vinteren kan du træne i kælderen eller tage den med i idrætshallen.

En airtrack er nemlig super nem at puste op, justerer og pakke sammen igen. Derudover fylder den ikke så meget, som man måske tror, når den er pakket sammen. Den kan derfor sagtens komme bag bilen og med en tur i sommerhus med vennerne! 

Hvilken airtrack passer til dig? 

Du kan vælge imellem tre forskellige serier af airtracks. Practice-serien, hvor madrassen er 20 cm høj. Performance-serien, hvor madrassen er 30 cm høj. Play-serien, hvor madrassen er 10-15 cm høj. 

Play-serien er velegnet til de yngre børn, hvor der skal leges og tumles på madrassen. Practice-serien er velegnet til dig, der befinder dig på et øvet niveau. Performance-serien passer til den professionelle gymnast. 

Du skal finde ud af, hvilken madras, der passer til dig. Forskellen på de tre serier er højderne på madrasserne. Hvis du er professionel eller elitegymnast, så skal du klart have den højeste madras, som er Performance-serien. Hvis du ligger på et mere øvet niveau, så er madrassen fra Practice-serien mere noget for dig.