cashmere tørklæde

Tidspunkter at have et lækkert cashmere tørklæde på

image

Der findes tørklæder, og så findes der cashmere tørklæder.

De er i en liga for sig, som får alle andre tærklæder til at blegne i sammenligning, for de her cashmere tørklæder er bare af en standard og kvalitet end andre som gør, at man virkelig kan mærke forskellen på sådan et og alle andre tørklæder.

Pludselig vil man faktisk ikke have andre tørklæder på igen, hvis det stod til en selv; men med god kvalitet følger også en vis pris, og selvom man selvfølgelig kan sige, at man her næsten får mere, end hvad man betalte for, så nøjes man ofte med at have et enkelt eller bare to cashmere tørklæder.

Og man værner om dem, så de kun kommer ud til brug, når der virkelig er brug for dem, og det er jo egentlig også kun godt, for så bruger man dem i anledninger, hvor man virkelig vil føre sig lidt frem og bare mærke den gode kvalitet på ens hud og mærke varmen fra dem.

Desuden vænner man sig så ikke alt for meget til fornemmelsen. Så når man har de andre, almindelige tørklæder på, så længe man efter ens cashmere tørklæde, og så er det ren lykke, når man får dem på igen.

Man husker også at vaske dem på de mest skånsomme indstillinger i vaskemaskinen, og for en sjælden gangs skyld er man virkelig omhyggelig med at nærstudere vaskeanvisningerne på et stykke klæde.

Endvidere vælger man også at lufttørre det cashmere tørklæde, så det eventuelt ikke går i stykker i en tørretumbler.

Det medfører så også, at man skal passe ekstra godt på det, når man er ude og bruger det. Er der optræk til uvejr eller regn, så kan vinden få fat i det, så et godt tip er mest af alt at bruge det, når vejret egner sig til det, eller man er ude ved helt specielle lejligheder.