skorstensfejer

Skal du vælge en skorstensfejer? Så undersøg disse ting

Skal du vælge en skorstensfejer? Så undersøg disse ting

advertorial

Står du og skal bruge en skorstensfejer i den nærmeste fremtid? Men har du ikke helt styr på, hvem du skal hyre? Så lad os komme med eksempler på forskellige ting, du kan undersøge, så du ender med at få den bedst mulige hjælp. 

Vælg en skorstensfejer ud fra disse ting

Kan skorstensfejeren hjælpe med din opgave?

Selvom man måske ikke skulle tro det, så laver en skorstensfejer andre opgaver end at rense og tilse skorstene og ildsteder. Rent faktisk kan du også bruge vedkommende, hvis du skal have et ventilationssystem renset. Og hvis du skulle være interesseret i bryllupskørsel i en hestevogn, så kan en skorstensfejer også komme dig til undsætning. 

Før du vælger den skorstensfejer du vil gå med, så tag altså gerne et kig på den hjælp, du kan få. 

Er skorstensfejeren vant til din kundegruppe? 

Alt efter hvilken skorstensfejer du kontakter, så kan der være forskel på, hvilke kundegrupper firmaet er vant til at arbejde for. Du bør derfor også undersøge, om vedkommende er rustet f.eks. til at hjælpe med en større opgave i din virksomhed, din institution eller lignende, hvis det er her, du skal have hjælp. 

Er skorstensfejeren medlem af skortensfejerlauget? 

Det kan også blive til din fordel, hvis du kan ende ved en skorstensfejer, som er medlem af skorstensfejerlauget. Det fortæller dig nemlig noget om kvaliteten af det arbejde, du kan forvente. Så hvis du derfor også gerne vil i de bedst mulige hænder, så får du her et kvalitetsstempel, der er værd at gå efter.

Ved bare at følge disse tre råd, du har fået her, så øger du chancerne for at havne ved den helt rette skorstensfejer. Brug derfor også gerne lidt tid på at vende din opgave med lidt forskellige skorstensfejere i dit lokalområde. Du kan f.eks. starte her: http://skorstensfejerflemming.dk/.