fotobog

Sælg ikke din fotobog videre!

Sælg ikke din fotobog videre!

Der er nogle flere aspekter gemt i vores overskrift til denne artikel, der lige kræver en uddybning, og det vil vi komme nærmere ind på.

For det kan være som udgangspunkt, at du tænker, at du da bestemt ikke kunne forestille dig at sælge en så personlig, gennemført og flot fotobog, som der er en moderne skrapbog, når du lige fik et godt tilbud på fotobog fra dinfotobog.dk.

Og det er da også ganske rigtigt, at en fotobog er af sådan en personlig størrelse, at man næppe kunne forestille sig, at der er andre mennesker, der ikke har noget nær direkte relation til en, som har lyst til at købe ens fotobog – og da slet ikke efter den har været brugt og ej heller, hvis man fjernede billederne deri.

Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke er nogle mennesker, der vil købe din flotte fotobog fra www.dinfotobog.dk, når du har fået den lavet til stor tilfredshed og fuldstændig, som du håbede og forventede, at den ville se ud – og måske endda ligefrem overgik dine forventninger.

Derfor kan man have lyst til at dele dette med mange andre mennesker, som ikke lige er dem, der er med på motiverne eller har interesse eller relation til dem, der er på billederne.

Og så tænker man måske, at man kunne tjene en hurtig skilling i skyndingen.

Hvis man for eksempel har en stor familie med mange afgreninger med hele og halve søskende, stedsøskende, fætre, kusiner, grandkusiner, grandfætre og videre, så kan det pludselig blive en lukrativ forretning at sælge disse, når der er stor garanti for afsætning.

Men det er ikke tilladt at lave forretning på den måde i større omfang, så det tangerer målrettet og organiseret salg, uden du er registreret som virksomhed. Og det ville også være ulovligt snylteri på et andet firma uden en forudgående aftale.

Vi foreslår hellere, at du får lavet et par stykker, som du så giver i gave til de nærmeste – måske får du jo noget andet retur en anden god gang!

Dog må du selvfølgelig gerne sælge et enkelt eller to eksemplarer på nettet – hvis nogle gider købe dem.