gulvafslibning på Fyn

Nyd dine varme gyldne trægulve

Nyd dine varme gyldne trægulve

advertorial

Noget af det der virkelig gør en forskel i et rum er, om gulvene er varme og gyldne eller grå og triste at se på. Derfor bør du også passe på dine trægulve og får en gulvafslibning, når gulvene er begyndt at se grå og triste ud. Ofte vælger folk at få afslebet gulvene i forbindelse med en flytning, når boligen står tom. Det skyldes, at det er nemmere at slibe gulvene, når boligen står tom. 

Er du imidlertid flyttet ind eller har boet længe i boligen er det selvfølgelig stadig muligt at få afslebet dine gulve. Du kan vælge at taget et rum af gangen eller du kan vælge at tømme din bolig og så få afslebet dine gulve. I dag er det ikke overvælgende dyrt at leje en container, hvor dine ejendele kan stå i mellemtiden. Du kan vælge selv at flytte alle dine møbler eller lade det indgå i det tilbud, du får af afslibningsfirmaet.

gulvafslibning på Fyn

Husk at få flere tilbud

Når du skal finde en gulvafslibning er det en god ide at få mere end et tilbud. Gerne tre eller flere. Det giver dig et godt overblik over prisniveauet og muligt at vælge det bedste tilbud. Når du beder om et tilbud så husk også at det skal incl. behandling af de nyslebne gulve. Dine gulve skal have mindst tre behandlinger når de er blevet slebet, for ellers er de som en svamp, som tiltrækker skidt og snavs og det er stort set umuligt at fjerne igen.

De skal enten have lak, sæbe eller lud. Det er nemmest at holde gulve der har fået lak, men så får du ikke de smukke varme og gyldne gulve. Efter hver behandling skal sæben, luden eller lakken trænge ned i gulvet, før de får næste omgang. De skal være våde, men ikke sejle.