massage slagelse

Massage kan modvirke stresssymptomer

Massage kan modvirke stresssymptomer

Massage har mange gode egenskaber som rækker ud over luksus og wellness. Ud over det at du med massage kan få løsnet op for de mange spændinger og myoser, som har samlet sig i dine muskler, vil du faktisk også kunne minimere dine fysiske stresssymptomer med massage.

Når du lader kroppen ælte godt igennem af en erfaren massør vil frigivelsen af endorfiner, oxytocin og serotonin blive stimuleret. Du vil opleve at der kommer ro på din krop, og at denne følelse af velvære bliver siddende i krop og sjæl længe efter massagen.

Hvor kan jeg få en god og professionel massage i Slagelse?

Hvis du bor i Slagelse eller nærmeste omegn hedder din lokale massage klinik Klinik Augustesen. Hos Klinik Augustesen finder du Louise Augustesen som ejer og driver den hyggelige klinik.

Hos Louise Augustesen kan du altid bestille tid til en lækker massage hvor der bliver taget professionel hånd om dine infiltrationer. Louise Augustesen arbejder målrettet og intuitivt med din krop og sørger for at du får en rigtig god oplevelse – og at du vil kunne have glæde af din massage i lang tid efter.

Allerede efter første massage session hos Klinik Augustesen vil du kunne mærke en forbedring af bevægeligheden i dine led, og du vil samtidig opleve at spændinger løsnes og musklerne bliver blødere.

Du vil, med andre ord, kunne slippe helt af med stivheden i din krop hvis du vælger at modtage massage i et længere varende forløb hos Klinik Augustesen. De langsigtede virkninger af en massage er mere overskud i hverdagen, bedre søvn, en mindre tilbøjelighed til at udvikle skader i forbindelse med sports udøvelse eller anden fysisk aktivitet, og så selvfølgelig et generelt øget velvære. Klinik Augustesen ligger centralt placeret på Møllebakken i Slagelse.

Du kan bestille tid til massage hos Louise Augustesen via klinikkens hjemmeside på klinikaugustesen.dk.