E væske

Lad ikke din e-væske ligge frit fremme

Lad ikke din e-væske ligge frit fremme

Det er så let at akkumulere en del e-væske derhjemme, fordi det er muligt at få Billig e-væske af mange forskellige typer og specielt smage.

Mange dampere er ligefrem så interesserede i dette spændende felt at kombinere, sammensætte og eksperimentere sig frem med, hvilken slags e-væske der smager bedst, at de har en hel del stående derhjemme. 

Man kan nemlig udskifte denne e-væske ofte, man kan have en del med sig på farten, og hvis man damper ofte enten som led i at stoppe med at ryge eller som supplement til at ryge, så skal man have rigeligt med e-væske med sig.

Husk for resten at have et godt etui til e-væsken og din e-cigaret på farten, så disse ikke går i stykker.

Damperne husker også ofte at have rigeligt med e-væske liggende derhjemme, da der ikke findes særligt mange butikker endnu, der sælger denne væske herhjemme. I hvert fald ikke i samme omfang, som man kan købe almindelig tobak, selvom dette er markant mere usundt.

Der kommer hele tiden ny smage til ved e-væske, så de virkelige feinschmeckere vil gøre en kunst ud af at investere i disse, når de kan købes forholdsvist billigt herhjemme.

Men anbefalingen er, at man har dem stående i et skab, der er aflåst og helst afskærmet derhjemme. Især hvis man bor sammen med dyr eller børn.

Hvis disse e-væsker bliver taget, går i stykker eller lækker, så er det meget uheldigt, hvis dyr eller børn kommer til at indtage disse ved et uheld.

Er barnet ligefrem af en ældre alder, kan det tænkes, at vedkommende gerne selv vil dampe og så hugger lidt e-væske fra damperen derhjemme og indsætter det i en stjålen e-cigaret.

Det er selvfølgelig et ekstremt tilfælde, men det kan ske, og det har du vel ikke lyst til at opleve?

Sørg derfor at afsikre din e-væske godt.