vognmand

Lad en dygtig vognmand flytte din båd

Lad en dygtig vognmand flytte din båd

Skal du have flyttet en båd, et stykke tungt maskineri eller andre former for vanskeligt håndterbare emner? Så bør du finde en vognmand med ekspertise inden for disse opgaver.

Det er vigtigt at den vognmand du vælger til at udføre dette stykke arbejde har erfaring med at flytte sådanne emner, og at han råder over de redskaber som skal bruges i denne forbindelse. På den måde minimerer du risikoen for at der opstår skader på dit materiel. Og så slipper du for at skulle igennem slidsomme og tidskrævende forsikrings sager.

Få flyttet din båd af professionel vognmand i Sønderborg

Det er sin sag at flytte en båd på tryg og sikker vis. Du bør altid sikre dig at den vognmand du hyrer til flytning af din båd – for eksempel når den skal lægges på land for vinteren – har erfaring og ekspertise inden for denne disciplin. Hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning er flytning af både et særligt speciale område.

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning har særlige løfte aggregater til rådighed sammen med dygtige chauffører som har flyttet mange både igennem årene. Du kan trygt lægge din båd i hænderne på FA. A. Keldorf Vognmandsforretning. Og mangler du opbevarings plads til din båd kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning tilbyde opbevaring på aflåst og overvåget lagerplads med videoovervågning og adgang til el og vand.

Flytning af maskinel ved FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

Et andet særligt ekspertise område hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning er håndtering og transport af maskiner og apparater som kræver særlig forsigtighed. Tunge og vanskeligt håndterbare emner skal behandles med omhu og varsomhed – og her har de dygtige medarbejdere hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning særlig stor erfaring.

Hvis du ønsker et tilbud på flytning af båd, maskinel eller apparatur ved FA. A. Keldorf Vognmandsforretning kan du indhente et sådant på hjemmesiden keldorftransport.dk.