Makita hækkeklippere

klip din hæk en til to gange årligt

klip din hæk en til to gange årligt

advertorial

Som haveejer skal du klippe din hæk en til to gange om året. Makita hækkeklippere er velegnede til det formål.

Når vi er kommet lidt hen på foråret kribler det nok i fingrene på mange villa- og haveejere rundt om i landet for at få sat skik på hækken. Man bør dig vente til efter sankt Hans hvis man vil gøre de små fugle en tjeneste. De bygger nemlig rede i hækken og hvis du skal være sikker på, at de er færdige med at udruge og opfostre de små fugleunger, så vent til slutningen af juni.

Der kan være god mening i både at klippe sin hæk i den tidlige sommer og igen sidst på sommeren eller tidligt på efteråret. Hvis du gerne vil have en tæt hæk skal du sørge for at holde den og klippe den regelmæssigt.

Makita producerer lette og effektive hækkeklippere 

Der findes mange forskellige producenter af elektriske hækkeklippere. Hvis ikke du har en meget stor hæk at skulle klippe kan det være en fordel at vælge en af de modeller, der kører på batteri frem for ledning. Du slipper for at skulle tænke på at have adgang til stikdåser og forlængerledning. Du risikerer heller ikke at komme til at klippe i ledningen. Til gengæld er en model, der kører på ledning lig med uendelig forsyning af strøm, hvor de batteridrevne modeller skal lades op. Men det kan afhjælpes ved at have et ekstra batteri, som lader, imens det andet bruges i maskinen.

Makita hækkeklippere

Makita er en japansk producent af elektriske redskaber og værktøj. De har mange hækkeklippere med batteri på deres program og de anvender kulfri motorer. Kulfri elmotorer er mere effektive og udvikler mindre varme, så du kører løngere på en batteriopladning end med de traditionelle elmotorer. Så slipper du for at skulle skifte batteri eller oplade så ofte.