Kan man bruge metoden fra betonknusning til at knuse andre ting?

Kan man bruge metoden fra betonknusning til at knuse andre ting?

Der findes jo de maskiner, som man bruger specifikt til at arbejde med i en bestemt sammenhæng, der kun er konstrueret til at virke på en måde og kan kan fungere med et specifikt formål for øje.

Man kan ikke vande ens have med en cigaretruller, og den virker da også kun til at rulle cigaretter med.

Man skal være meget kreativ, før man kan bruge den til noget andet, og selvom det lykkedes, så er den lille maskine stadig kun konstrueret til at udføre en bestemt opgave.

Således kan man sige, at hvis man bliver kaldt ud til at udføre betonknusning i Herning som et firma, der skal lave det arbejde, så ved man jo, hvad man skal have med at af maskiner for at kunne udføre det.

Der bliver udstukket nogle arbejdsopgaver, tildelt noget værktøj og maskiner, og så begynder man ellers på arbejdet.

Men kan det gøres anderledes?

Kan man knuse andet med betonknusnings-metode?

At knuse nogle ting kan man jo gøre på mange måder, så måske ser man på de maskiner, som man skal knuse beton med, og tænker, at disse kunne man da godt bruge til at knuse andre ting med.

Det kan ligefrem være, at man har nogle maskiner, der fungerer i mange sammenhænge, så det ikke gør så meget, at man forsøger sig at knuse andet med det, hvis maskinerne kan holde til det – gerne noget mere blødt materiale.

Men selv blødt materiale kan måske sætte en kæp i hjulet – måske endda direkte forstået – så maskinerne bliver ineffektive til at udføre den form for knusning.

Det kan også tænkes, at man ligger inde med maskiner, der udelukkende skal bruges til at knuse beton med og konstrueret til dette.

Så kan det godt være, at man tænker, at hvis de maskiner kan holde til at knuse beton, så må de da også kunne holde til så meget andet.

Men det er ikke sikkert, bare fordi de ser robuste ud, så her bør man være på den sikre side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *