business intelligence kurser

Kan Business Intelligence kurser blive for gamle?

Kan Business Intelligence kurser blive for gamle?

Man kan selvfølgelig sige, at den viden, man tilegnede sig på et Business Intelligence kursus, sagtens kan blive for gammel viden, som ikke kan bruges fremadrettet til andet end basisviden.

Hvis det er for lang tid siden, man var på sådan et kursus, så skal man nok opdateres, hvis man kan mærke, at opdateringer til programmet har medført, at man er godt bagud i færdighederne med at bruge det.

For udbydernes side, som sagtens kunne tænkes at være de fabelagtige 4D.dk, så handler det også om, at man sørger for at følge med tiden, for en ting er jo, hvis kursisterne falder bagefter, fordi de ikke holder sig opdateret, men søger man ikke for at være tidssvarende som firma, så sakker man helt bagud og kan bliver overhalet af andre firmaer, der har blod på tanden for at overtage ens markedsandele.

Så som 4D.dk og nok mange andre, så sørger man for, at ens undervisning altid er den nyeste, at man har de bedste gæstetalere, at underviserne er opdateret på det nyeste indenfor feltet, og at undervisningsmaterialet kan forsvares at bruges.

Men hvad nu hvis, man er derude, hvor Business Intelligence ikke længere kan svare sig at bruges, fordi det ikke er værd for baggrundsfolkene at opdatere, da man kan se, at andre programmer er markant bedre enten fra ens egen hånd, eller fordi kunderne hopper over til nogle andre?

Skal man så som kursusudbyder bevare sådan et kursusforløb af nostalgiske grunde, eller fordi nogle mennesker insistere på at få et kursus i dette program, fordi deres arbejdsgiver stadig bruger det, eller man bare gerne vil lære at bruge det?

Her skal man se på, om der bliver ved med at være tilmeldinger, for så kan det svare sig at fortsætte, men det er klart, at man ikke skal lægge ens hovedkræfter der, da det nok er et spørgsmål tid, før der kommer for få tilmeldinger til noget, der langsomt går i glemmebogen.