kobberbryllupsmusik københavn

Gode råd til dig, der skal planlægge kobberbryllup

Gode råd til dig, der skal planlægge kobberbryllup

advertorial

Skal du fejre din partner og din kobberbryllup i år? Det er vigtigt at fejre ens bryllupsdage, og særligt når man kommer til de milepæle, såsom ens kobberbrylllup, sølvbryllup og guldbryllup. Hvis det er tilfældet, får du her nogle tips til at sikre, at din dag bliver så speciel og mindeværdig som muligt.

 

kobberbryllupsmusik københavn

 

Bestil lokale i god tid

Hvis I planlægger at fejre jeres kobberbryllupsdag med en fest eller en mindre reception, er det vigtigt at reservere jeres sted i god tid. Dette vil sikre, at I får den dato og det tidspunkt, som I ønsker, og at stedet er ledigt. Du kan besøge forskellige lokaler og se, om det passer til din vision.

Tag eventuelt et kamera med, så du kan tage billeder af lokalet. På denne måde kan du bedre visualisere, hvordan du skal placere bordene, hvor du skal stille et bord til gaver eller stedet, hvor baren skal være.

 

Send invitationer ud i god tid

Hvis du sender invitationerne i god tid, har dine gæster masser af tid til at gemme datoen og besvare invitationen i god tid. På denne måde kan du også få et nøjagtigt antal gæster til brug for catering. Du kan designe dine egne invitationer eller få dem lavet for dig. Sørg for at medtage alle vigtige oplysninger som f.eks. dato, klokkeslæt, adressen på lokalet, du holder festen i og dresscode.

 

Planlæg din menu omhyggeligt

Når det gælder mad, skal du sørge for, at der er nok til alle dine gæster, og at der er muligheder for dem med kostmæssige begrænsninger. Du kan enten selv sørge for catering til arrangementet eller hyre et cateringfirma. Hvis du gør det selv, skal du planlægge din menu i god tid, så du ved hvad du vil servere og lave af mad til den dag.

 

Bestil noget underholdningsmusik

Hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra underholdning til dit arrangement, kan du overveje at hyre et liveband eller en musiker. De kan spille imens I spiser eller mens gæsterne ankommer og hygger sig. Dette vil sætte tonen for en sjov og festlig atmosfære. Du kan finde kobberbryllupsmusik i København gennem en simpel Google søgning.