autoværksted - mekaniker

Find lokalt autoværksted med dygtig Ford mekaniker

Find lokalt autoværksted med dygtig Ford mekaniker

advertorial

Hvis du bil ejer og er bosiddende i Nordjylland er det en god idé at finde et værksted som ligger i netop dette område. Og din mekaniker bør være specialiseret inden for bilens mærke.

Hvor kan jeg få min Ford bil repareret eller serviceret i Aalborg?

Er du Ford ejer er der altid hjælp at hente hos Jysk Autocenter, som har til huse i Gistrup. Jysk Autocenter er din autoriserede Ford mekaniker i Aalborg, og vil kunne hjælpe dig med alt hvad der vedrører service eller reparation af din Ford bil.

Hos Jysk Autocenter er du sikret en på én og samme tid personlig og professionel service som tager udgangspunkt i dine ønsker og din bils behov. De dygtige og særdeles engagerede medarbejdere hos Jysk Autocenter står til hver en tid klar til at hjælpe dig uanset om din Ford bil skal have rettet op på en bule, udbedret skade efter et stenslag, eller have den helt store service overhaling.

image

Med hjælp fra Jysk Autocenter kan din Ford bil holde sig i fin og køreklar stand i mange år ud i fremtiden. Samtlige service teknikere og automekanikere hos Jysk Autocenter kender samtlige Ford modeller ud og ind, og opdaterer jævnligt deres viden og ekspertise gennem kurser og uddannelse. Dette er din sikkerhed for at din automekaniker altid er up to date med de seneste Ford modeller.

Du kan derfor, uanset din Ford bils model og årgang, regne med top kyndig håndtering af denne i forbindelse med service eller reparation. Ved udskiftning af reservedele anvendes i videst muligt omfang originale Ford dele eller dele af tilsvarende eller højere standard. Og service foregår selvfølgelig ifølge den officielle Ford manual.

Du kan få yderligere information om Jysk Autocenter, og kontakte værkstedet for en snak om din bils behov for reparation eller service, på hjemmesiden jyskautocenter.dk.