Polering af badekar

Find det bedste alternativ til polering af badekar

Find det bedste alternativ til polering af badekar

advertorial

Polering af badekar – virker det?

Hvis du er irriteret over de grimme ru kalk aflejringer i emaljen på dit badekars inderside har du sikkert forsøgt dig med polering af badekar.

Til dette formål anvendes som regel kalkfjerner. Men det er ikke altid at du opnår det ønskede resultat på den måde.

Hvis emaljen i forvejen er beskadiget kan du rent faktisk risikere at gøre ondt værre ved at bruge kalkfjerner som indeholder syre. Og så kommer du ikke problemet til livs.

Hvad skal jeg gøre i stedet for polering af badekar?

Hvis det ikke lykkes dig at fjerne de misfarvede plamager ved hjælp af polering af badekar med kalkfjerner er der faktisk kun ét alternativ – og det er reemaljering af badekar.

Ved en reemaljering slibes den gamle emalje bort og erstattes med en ny og stærk én af slagsen. Når du vælger at lade dit badekar emaljere kan du se frem til mange år med et funktionel badekar uden misfarvninger, ridser, skrammer eller krakeleringer.

Det er meget nemmere og hurtigere at få sat et gammelt badekar i stand ved hjælp af en reemaljering end det er at skifte karret ud. Og så er det en temmelig meget billigere løsning.

Hvordan foregår en reemaljering?

En reemaljering er en proces som minder meget om en autolakering når det kommer til metode og fremgangsmåde.

Dit badekar vil først blive slebet helt glat i bunden, og alle huller og skrammer spartlet ud. Dernæst vil grunderen, og siden selve emaljen, blive påført i tynde lag ved hjælp af en sprøjtepistol.

Denne procedure tager højst fire timer. Og allerede efter et døgn er badekarret klar til atter at blive taget i brug.

Hvem kan udføre renovering af badekar i København eller på Frederiksberg?

Er du bosiddende i hovedstadsområdet ka du altid få et godt tilbud på reemaljering hos Emaljespecialisten – læs mere på Emaljespecialisten.dk