restaurant

Få en unik gastronomisk oplevelse på denne restaurant i Kerteminde

Få en unik gastronomisk oplevelse på denne restaurant i Kerteminde

advertorial

Ønsker du dig en gastronomisk oplevelse i særklasse? Og sætter du pris på naturskønne og unikke omgivelser, når du skal spise middag med venner eller familie?

Så er der en restaurant i Kerteminde, som bestemt er et besøg værd. Her får du nemlig ikke alene fornøjelsen af en skøn udsigt over havn og hav, men også et måltid ud over det sædvanlige.

Der bliver nemlig kælet for alle detaljerne og brugt lokale og friske råvarer til at skabe et måltid, der forkæler ganen. Dertil findes der en stor og spændende vin menu, som man kan gå på opdagelse i.

Det er derfor den perfekte anledning til at invitere venner og familie på en lækker middag i de skønneste omgivelser i Kerteminde.

Stort menukort med noget for enhver smag

På Tornøe Hotel findes en lækker og velrenommeret restaurant i Kerteminde, der har et stort a la carte menukort med lidt til enhver smag.

Hvad enten du foretrækker en saftig bøf med sæsonens garniture eller en mere vegetarisk middag, så kan du finde netop det, der falder i din smag, på kortet.

Dertil kommer en stor og alsidig vinmenu, hvor du kan finde et udvalg af lækre vine, som naturligvis passer godt til maden.
Er du mere til god øl, kan du få lækre øl fra det lokale gårdbryggeri, nemlig Kerteminde Bryghus.

Bestil bord på restaurant i Kerteminde i dag

Hvis du godt kunne tænke dig at prøve noget nyt og få en lækker madoplevelse i de skønne omgivelser i Kerteminde, er det altså en restaurant, der er værd at prøve.

Du kan allerede i dag kigge nærmere på menuen og booke bord på denne restaurant i Kerteminde – så er der noget for familie og venner at glæde sig til. Klik her for at komme ind på hjemmesiden og læse mere med det samme.