æteriske olier

Essentielle olier kan hjælpe dig i hverdagen

Essentielle olier kan hjælpe dig i hverdagen

Hvad er essentielle olier egentligt? Disse er en slags æteriske olier. Det betyder, at de er fremstillet gennem presning, dampning eller ekstraktion af naturlige plantematerialer. De er derfor et helt enkelt og naturligt kosttilskud, som kommer fra planter, der findes ude i naturen i forskellige lande. Det er f.eks. citrongræs, lavendel, appelsin og eukalyptus. Men hvad kan de bruges til? Hvor kommer de fra? Og hvor kan man købe dem?

Essentielle olier – hvorfor og hvad?

Æteriske olier er noget, som man har brugt i mange år. Mange af dem går utrolig mange år tilbage i tiden. Tea tree olie blev f.eks. opdaget tilbage i 1925 og er blevet brugt effektivt lige siden da. Det er blandt til behandling af sår, rifter og infektioner. Appelsinolie bruges også til et væld af forskellige formål. Den er f.eks. god mod myrer, men kan også bruges i slik og desserter. Udover det har den også medicinske egenskaber, da den kan bruges mod både fysiske lidelser som influenza og forkølelse, og mod psykiske lidelser som søvnløshed og stress. Lavendelolien kommer nede fra middelhavsområdet. Den er virkelig god til at styrke dit velbefindende og til at pleje din krop. Olien kan bruges til at få dig til at slappe af, som opstramningsmiddel til din hud og ligeledes mod uren hud. 

Her kan du shoppe æteriske olier til alle formål

Vera Cura har en online webshop, hvor virksomheden forhandler et bredt udvalg af forskellige slags æteriske olier. Her finder du blandt andet olierne:

– Eukalyptusolie

– Citrongræsolie

– Appelsinolie 

– Ren japansk pebermynteolie

– Lavendelolie

– og mange flere. 

Under de forskellige produkter i webshoppen kan du læse meget mere om, hvad de enkelte olier egentlig kan bruges til og hvordan de bør bruges. Alle olierne fra Vera Cura er fremstillet i Danmark. 

Læs meget mere om æteriske olier – og brug dem til hverdagens små eller store udfordringer!