bad og fliser

Bad og fliser og sammenhængskraften i disse

Bad og fliser og sammenhængskraften i disse

Det er sjovt, når man søger efter artikler til ens badeværelse nede i et byggemarked eller lignende, så finder man dem ofte under en kategori med betegnelsen: “bad og fliser“.

Åbenbart hænger det uløseligt sammen med, at man partout skal bruge fliser i ens badeværelse, selvom disse fliser, som andre kan lede efter, kan være nogle, man skal bruge i andre sammenhænge eller rum i ens hus.

Desuden kunne det være, man ledte efter fliser, der skulle bruges udenfor til ens terrasse, men det er jo en helt anden form for fliser, som man slet ikke ville bruge i ens brusekabine eller andet i ens badeværelse.

Derfor kalder man da også ofte den slags for havefliser.

Men hvorfor er det så, at vi næsten er flasket op med, at når man skal have indrettet ens badeværelse og toiletrum, så skal der bruges fliser i disse?

Det kan der være flere årsager til, og flere af disse er da også ret fornuftige.

Badeværelsesfliser er nemlig lette at gøre rene med for eksempel en skraber, efter man har været i bad, og hvis man vælger dem i en lys farve, så er det let at komme til at se, hvor der er ved at opstå striber eller andet med kalk eller skidt, der skal fjernes, så man hurtigt kan komme det til livs.

Derudover udvider disse fliser sig ikke på samme måde, som et træværk ville gøre det, som man også kan bruge i et badeværelse, hvis man havde lyst til dette.

Dette træværk bliver nemmere påvirket af de mange temperaturforskelle, der finder sted, når man tager varme bade og kort efter lufter ud, hvor der så kommer kold luft ind.

Der er dog også mange andre løsninger end fliser, man kan bruge til ens badeværelse, men det er klart, at der er så mange flere fordele ved at bruge fliser, at langt de fleste mennesker sværger til den slags.